Diensten

 

  • Ik ben op zoek naar een duurzame epoxy of polyurethaan harsgebonden vloer?
  • Ik ben verdwaald in de grote hoeveelheid aanbieders op de markt?
  • Hoe breng ik de vloerafwerking zelf aan?
  • Hoe zit het met de gestelde garantiebepalingen op het wenselijke resultaat bij het
  • laten aanbrengen van de vloerafwerking?
  • Hoe kom ik aan de beste kwaliteit voor de scherpste prijs?

Allerlei vragen waar Surface Technology antwoord op heeft. U bent bij ons aan het juiste adres.
Wij leveren de complete verzorging inclusief de juiste voorbehandeling van de ondergrond (veelal Blastrac stofvrijstralen) en brengen de juiste hechtlaag en toplaag zelf aan. Aan ervaring geen gebrek. Of het nu gaat om de afwerking van bedrijfsvloeren of de naadloze slijt- en stootvastafwerking (bestand tegen chemische stoffen). Uw vloerenproject wordt van begin tot eindoplevering nauwgezet begeleid. Dankzij onze constante aanwezigheid en controle van werkzaamheden gedurende het project worden problemen voorkomen.

De toe te passen 2 componenten Self Levelling producten worden in gewenste Ral kleur(en) aangekocht bij diverse fabrikanten en onder toezicht gemengd en verwerkt tot tevredenheid van de opdrachtgever.

 

Van A tot en met Z

U geeft uw probleem uit handen en wij doen de rest. Uiteraard altijd in goed overleg. U bent met Surface Technology verzekerd van topkwaliteit en een professionele werkwijze met persoonlijke benadering. Wij zijn u graag van dienst. Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.